Cursos

Cursos i xerrades

Tallers per a famílies i professionals

Els cursos tenen el format de tallers i s’acompanyen amb contes, jocs i cançons per aprendre un vocabulari bàsic de 80 signes de llengua de signes adaptats a nadons i entrenar-nos en escolta activa i atenció vers els nostres petits. Els germans grans hi són benvinguts: són uns excel·lents mestres dels seus germans petits!

Els cursos estan pensats per a famílies amb fills i filles de fins a 24 mesos (o fins que comencin a parlar!). Si teniu dubtes, podeu enviar-nos un correu electrònic a info@signarenfamilia.com.

Signant al Museu

Tenim experiència a espais museístics, com ara el MACBA, en visites adaptades per a famílies amb nadons petits, usant la llengua de signes com a vehicle conductor. Les sessions s’imparteixen en llengua de signes catalana amb intèrpret en LSC. Dirigit a famílies amb infants que signen o volen signar, oients o sords. Edat recomanada 6 mesos – 2 anys.

L’activitat

  • Fa descobrir el museu com un lloc accessible a famílies amb nadons petits.
  • Converteix l’exposició del museu en un espai de descoberta conjunta i comunicació per les famílies gràcies a la llengua de signes.
  • Trenca estereotips sobre diversitat funcional fent ampliar la nostra mirada d’oïdors sobre situacions, objectes i relacions.

Contacteu amb nosaltres si voleu que estiguem al vostre espai.

Comments are closed.