Pòster de Signar en Família

Amb el pòster de Signar en Família podràs comunicar-te amb el teu nadó abans que comenci a parlar. Hi trobaràs unes instruccions fàcils i breus a tenir en compte per ajudar-te a signar i 64 signes que donen peu a infinites converses. Els signes inclosos són en llengua de signes  catalana (LSC), originals del Diccionari temàtic de llenguatge de signes català de M. Alvarado i I. Martín, subtitulats en català i castellà. És un póster plegable, amb una funda plastificada, ideal per dur-lo plegat a la bossa, penjar-lo a la nevera. També el podeu retallar per temes i repartir-lo per la casa!

Quin preu té?

El pòster costa 6€ + despeses d’enviament a Espanya (0,54€).

Com comprar-lo?

Us oferim compra 100% segura a través de PayPal usant targeta de crèdit o el vostre compta de Paypal. Feu clic en la següent imatge per anar al procés de compra de PayPal

Compreu de forma segura mitjançant targetes de crèdit o transferència bancària

Si ho preferiu també ens podeu fer una transferència bancària al  compte de la Caixa d’Enginyers amb IBAN ES09 3025 0011 71 1400060607. En aquest cas, ens heu d’enviar un comprovant de l’ingrés per correu electrònic a l’adreça info@signarenfamilia.com així com l’adreça d’enviament.

Poster de Signar en Família a la platja

Enviament i condicions de compra

  •  Els enviaments es fan per correu postal tan bon punt rebem el justificant de la compra. Els rebreu còmodament a la bústia de casa vostra sense haver-vos de preocupar per concertar cita amb cap empresa de missatgeria.
  • Si el procés de compra ha anat bé, rebreu un correu electrònic confirmant-vos la compra.
  • Si teniu algun problema amb les opcions de pagament no dubteu a enviar-nos un correu a info@signarenfamilia.com i mirarem de trobar una solució

Punts de distribució

També podeu adquirir-lo a les següents llibreries i botigues. Si voleu distribuir-lo al vostre comerç, contacteu-nos a info@signarenfamilia.com.

Barcelona

Olot

Reus