Flor

Flor

Estàvem al parc de davant de casa diumenge a la tarda i una nena molt simpàtica amb uns patins va venir a agafar de la mà la nostra petita per acompanyar-la a fer una volta al recinte dels jocs infantils. I, miracle de la vida, hi havia una flor que havia crescut allà enmig del ciment, una flor groga. La nostra nena ha vist margarides, petúnies i clavells de moro al nostre balcó. Vam ensenya-li per primera vegada el signe per flor collint un pom de margarides, ella més que entusiasmada.

La nena dels patins, veient que la nostra filla es fixava en la flor sorgida del cimentli va dir: “Sí, mira, és una flor” al que la petitona va respondre tocant-se el nas com dient, “Sí, sí, és una flor!”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *