Qui som?

Signar en família neix de l’entusiame d’uns pares per la comunicació amb els seus nadons. Signar en família persegueix

  • Reforçar els vincles entre els nadons i els seus pares, mares i cuidadors, incentivant l’escolta activa entre ells i convertint el temps fins que la parla arriba en un moment preciós de comunicació i descoberta.
  • Difondre la llengua de signes catalana (LSC) per al seu ús en la comunicació entre nadons i famílies oients.
  • Aprofitar els coneixements i l’experiència de la comunitat sorda en la comunicació amb bebès amb LSC.
  • Fer difusió de la LSC entre els oients per tal de visualitzar una realitat lingüística i social del nostre entorn.

Per què ens diem Signar en Família?

  • Perquè els nadons no signen sols sinó que signen amb els seus pares, altres familiars i  amics, que són la seva gran família.
  • Perquè no és una cosa que fem només per als nadons sinó que ho fem per disfrutar més d’aquesta época de criança, reduir la frustració  mútua de no poder-nos entendre  i tenir una petita finestra al pensament dels nostres fills mentre desenvolupen el llenguatge oral.
  • Perquè la comunitat sorda i la comunitat oient som una gran família i de la nostra interacció i coneixement mutu en poden sortir coses precioses com aquesta!

Qui hi ha al darrera de Signar en Família?

La impulsora de Signar en Família és l’Anna Llupià, metgessa especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública per l’Hospital Clínic de Barcelona.  Actualment està acabant la seva tesi doctoral en Promoció de la Salut i dedicant-se a la seva filla present i els seus fills futurs.

 

Prestant-se com a model i per a altres tasques diverses, fonamentalment tècniques, hi tenim en Quim Puig, doctor en matemàtiques.

 

Darrera de la càmera i muntant els vídeos, la Consol Llupià, llicenciada en Belles Arts, videoartista i gestora cultural.

Com contactar-nos?

Si ens voleu contactar, podeu enviar un correu-e a l’adreça info@signarenfamilia.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *