Avui estic molt contenta!

Avui estic molt contenta!

 

Ja fa tres anys que vam començar això de Signar en Família i ens està donant moltes satisfaccions. Avui estic molt contenta perquè comencen a ser ja moltes les famílies que han signat, miren el nostre web o vénen als nostres tallers. Perquè rebem missatges explicant-nos anècdotes. Perquè la gent ja no ens mira com a estranys quan els parlem dels signes amb nadons o, fins quan al parc algú que no coneixem ens diu: “ei, has vist la web de Signar en Família? Jo ho faig amb el meu fill i és molt mono”.

En aquests anys en què, bàsicament, estem recollits criant els nostres fills, Signar en Família ens dóna molta alegria, perquè sabem del cert que perquè un infant signi, cal que la seva família se l’escolti. I també sabem que un infant que signa obre la mirada dels seus pares des de la seva perspectiva.

Així que res, moltes gràcies, avui estic molt contenta!

PS: Ah, i per si algú encara li preocupa, acaben parlant tots. I amb moltes ganes d’explicar encara més coses!