Taller d’introducció a Barcelona

Taller d’introducció a Barcelona

Taller d’introducció a Barcelona

Dissabte 15 de Novembre a les 17h,  a la Llibreria La Caníbal (C/Nàpols 314)

 

El proper dissabte 15 de novembre us oferim un taller d’hora i mitja per a què comenceu a signar ja. Hi sou convidats a venir amb els vostres petits i petites. Al taller cantarem, jugarem una mica i sobretot parlarem d’escolta activa amb petits i aprendrem una seixantena de signes.

El preu? 20 euros per família, inclou un pòster de regal.

Qui? Famílies amb petits que encara no es fan entendre amb la parla (fins els 2 anys aproximadament). Especialment recomanat a partir dels 6 mesos però podeu venir abans, és clar!

On? Llibreria La Caníbal, Nàpols 314

Quan? Dissabte 15 de novembre de 2014, de les 17h fins a les 18:30h.

Un cap ple de coses

Els més petits de casa nostra tenen el cap ple de coses. No parlen però entenen. Busquen i troben. Remenen. I signen: diuen adéu amb la mà, fan petons, demanen el ralet ralet, fan el cargol treu banya, assenyalen tot el que necessiten i volen.

Dèiem que no parlaven. Però potser si els oferíssim alguna eina de més fàcil ús per a ells sí que ens dirien més coses.

I això és el que passa si acompanyem les nostres converses de signes. Ben aviat, si ens hi fixem, comencen a parlar amb les mans. I, aquell petit que remenava, ara sabem del cert que també pensa. I aquella intuïció que teníem de que ens entenia, es confirma. I, de cop, de només escoltar-nos, passa a ser el nostre interlocutor. Passa a demanar-nos coses, a treure temes de conversa i fer-nos observacions del món tal com el veu.

Tot això, per si us sembla poc, és extraordinàriament fàcil.

I els pares i mares i avis i cuidadors que signem només fem que estar encara més enamorats d’ells, si és que això és possible

Per informació i inscripcions, envieu-nos un corrreu-e a

info@signarenfamilia.com

Places limitades!

On fem el nostre proper taller: La Caníbal

La llibreria La Caníbal et fa pensar. Vas irremeiablement a poc a poc mirant les lleixes, perquè cada títol és suggerent i convida a entretenir-t’hi una estona pensant. Tenen una secció infantil que oblida els llibres banals i els de caire conductista. Te’ls enduries tots. Per llegir-te’ls tu i, ja de pas, que els llegeixin els teus petits i petites. Organitzen tallers provocadors i acullen activitats de les que et farien canviar de barri. A més a més, és senzilla, maca i acollidora. I tenen els nostres pòsters, és clar!