Llibre – 10 mesos i una mica més que mig

Llibre – 10 mesos i una mica més que mig

Per Sant Jordi hem rebut uns quants llibres infantils. Més o menys hem tingut temps d’explicar-los-hi tots. El 2 de maig, estava el meu marit explicant-li el conte d’abans d’anar a dormir. Havia fet el signe per llibre tot just al començar. I ella, per demanar un canvi, ha assenyalat la pila de llibres i ha fet el signe de llibre. L’ha fet tres vegades, fins que hem acertat el llibre que volia: el que tenia un gos que ens ha deixat el meu fillol!!

Al matí l’ha tornat a fer per iniciativa pròpia, aquesta vegada menys precís, assenyalant de nou els llibres que tenim. Aquest matí, però, hem optat per anar a esmorzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *