S’ha acabat- 10 mesos i mig

S’ha acabat- 10 mesos i mig

És un signe que està confòs amb picar de mans. No sé si és que és una alegria boja per a ella que la traiem de la trona o que marxem de trobades familiars variades. Potser l’avorrim un gra massa…

L’altre dia es va acabar el bany i ho va signar molt bé. També signa especialment bé el s’ha acabat quan li fem referència a una cosa que no pot fer mésen aquell moment perquè toca fer una altra cosa, com buidar l’armari de les olles, treure els draps dels calaixos o llençar tots els sabons de la dutxa a terra. Estem segurs de que ho entén. El que no tenim tant clar és que el nostre desig de que acabi en aquell precís moment estigui aliniat amb el seu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *