Gos

Gos

Això sí que és una passió. I això que a mi no em fan molta gràcia. Però a ella no li fan cap por. I grans o petits, al tren o al parc, de lluny o de ben a prop, els veu tots! Hem descobert l’apassionant món dels gossos adoptats, que n’hi ha molts a Barcelona, i que hi ha gossos molt soferts a què els hi estirin els bigotis.

I tot és un gos! El peluix que és un os, l’elefant, el porquet, el gat de la portera… Fins i tot les maletes de rodetes que no cal facturar: I té raó, és veritat que tot això sembla un gos!

No fa el signe de forma precisa, sinó que o bé obre i tanca la maneta com si fes adéu o be frega el polze contra l’índex. Quan ja esta cansada o té un atac de voler-se comunicar, tot es converteix en gos. Llavors és qüestió de fer un pensament i asseure-la a la falda i exlicar-li una història fluixeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *